Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Första gången i karriären"

Foto: Maria Holmén
Foto: Maria Holmén

Hemmatränaren Jonas Moberg är som vanligt på gott humör när vi når honom under morgonen. Han lämnar dessutom värdefull information inför tävlingarna.

Publicerad:

Global Skipper (V65-4) var ganska bra senast. Det gick fort till slut efter att det hade gått 1.21 första varvet, så han sprang så fort han kunde. Hästen är fin i träningen och jag var verkligen nöjd med honom i värmningen senast efter att ha varit seg och konstig gången innan. Jag tycker att han möter lite enklare hästar än senast, men Goops och Horpestads hästar är bra. Lång distans passar fint och jag hoppas det löser sig från start, då kan det bli spännande. Det blir barfota fram igen. 

 

Dante Jaam (V65-6) är ganska snabb ut och går klart bäst när han är med i främre träffen. Han var riktigt bra näst senast efter att ha öppnat 10,5 första halvvarvet, då hade han dessutom varit borta inför den starten. Jag kör så mycket det går från början och skulle jag få ledningen kör jag där. Hästen är inte så dum och som en skräll kan man ta med honom på kupongen. Det blir sannolikt barfota runt om för första gången i karriären, säger Jonas Moberg. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.