Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Fortsatt form för Persson?

Foto: HANOLD/ALN
Fredrik Persson har fin form på stallet. Foto: HANOLD/ALN

Hemmatränaren Fredrik Persson har haft fin form på stallet på sistone. Vi fick en pratstund med honom om stallets chanser ikväll.

Publicerad:

Först ut är Gloraint Silas i första loppet. 
– Det rör sig om en omogen häst som är lite rädd för saker fortfarande. Det finns viss kapacitet i honom, men han behöver starta lite till för att hitta stilen. Det är ingen jättehet segerchans.

Elliot Coger är storfavorit i V64-3 efter att ha varit nära segern senast mot Kadett C.D.
– Han var duktig senast och allt verkar bra med honom. Uppgiften ser bra ut och det är stallets klart bästa segerchans ikväll. Jag är optimist och ändringar ingenting, säger Fredrik Persson. 

Engine Interface i V64-4 tillhör outsiderskaran enligt spelarna. 
– Jag vill främst köra felfritt ikväll och jag ligger lågt med honom. Det finns visst kunnande i honom, men jag kör snällt och tar det vi får. Jag ändrar till ett öppet huvudlag i hopp om att han ska sköta sig.

I sista V64-avdelningen dyker Le Lahar upp. Hästen har visat kapacitet tidigare i karriären. 
– Le Lahar körde jag snällt med i första starten för mig. Han har varit borta för en hovbensfraktur, men har tagit loppet bra och känns fin. Jag provar en bit från start för att få position och han kan dyka upp på en plats. Det blir barfota igen, avslutar Fredrik Persson. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.