Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Från Eskilstuna till Gävle

Foto: Jeannie Karlsson
Michael Demmers (till vänster) efter att Västerbo Eclair vunnit lopp på Jägersro 2015. Foto: Jeannie Karlsson

Michael Demmers lämnar Eskilstuna efter 13 år och är tillbaka på sin gamla hemmabana.
– Det känns mer naturligt, säger Michael Demmers.

Publicerad:

Efter 13 år som Eskilstunatränare är Michael Demmers tillbaka som licensierad tränare i Gävle. Samma bana som han var verksam vid mellan 1999 och 2004.
– Det känns mer naturligt. Vi har 45 minuter närmare till Gävletravet än till Sundbyholm och jag känner att tränarrörelsen kan utvecklas mer. Det känns som om jag bättre möjligheter att jobba in nya hästägare, säger Michael Demmers till Gävletravets hemsida.

Michael Demmers har 14 hästar på träningslistan i nuläget.
– Det ser bra ut, jag samarbetar en del med Björn Röcklinger och vi brukar byta lite hästar med varandra. Tvååringarna ser bra ut för framtiden, det är jättefina hästar. Av mina tre treåringar matchas Fajta Västerbo mot Frankrike eftersom hon är franskfödd. Västerbo Hot Stuff och Västerbo Puma är på gång och som det ser ut nu kommer de troligen till start i slutet av maj.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.