Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Från Takter till Redén

Foto: MICKE GUSTAFSSON/TRAVRONDEN
Daniel Redén får snart in två intressanta treåringar från Jimmy Takter. Foto: MICKE GUSTAFSSON/TRAVRONDEN

Daniel Redén väntar inom kort på två treåriga förstärkningar från Jimmy Takter. Det handlar om Love Matters (e. Explosive Matter) och Reigning Moni (e. Donato Hanover).

Publicerad:

Det här berättar Daniel via sitt Twitter-konto. Love Matters (Explosive Matter-Lotsa Love e. Andover Hall) är den som lyckats bäst så här långt med 433.823 dollar på kontot. Bland annat segrade hästen i tre försök av Pennsylvania Sire Stakes både som två- och treåring. I år var han tvåa i finalen på Meadowlands. Love Matters kvalade inte in till Hambletonian, men slutade femma i Kentucky Futurity. Hästen kostade 21.000 dollar på Harrisburgauktionen och inledde karriären hos Ervin Miller. Mamman Lotsa Love är själv ostartad men halvsyster med Hambletonianvinnaren Malabar Man (e. Supergill).

Reigning Moni (e. Donato Hanover-All Our Moni e. Self Possessed) har hittills tjänat 81.728 euro och har i år bland annat vunnit försök i Pennsylvania Sire Stakes. Mamman All Our Moni är en dotter till världsstjärnan Moni Maker.

Bengt Ågerup deläger både Love Matters och Reigning Moni.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.