Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Från USA till Redén

Foto: Malin Albinsson/TR Bild
Daniel Redén har fått in två nya amerikanska treåringar. Foto: Malin Albinsson/TR Bild

Daniel Reden har fått in två intressanta nyförvärv från USA.

Publicerad:

Det är treåriga hingstduon Night Rhythm (e. Muscle Hill-Tail Of Night) och Missle Hill (e. Muscle Hill-India Hall) som enligt Team Redéns twitterkonto anlänt från ”over there”. Night Rhythm har så här långt tagit fyra segrar på tolv starter och tjänat 96.280 dollar, varav nästan allt som tvååring. Hästen har i år tränats av Cecere Domenico och som treåring vunnit två mindre lopp i Lexington. Största segern hittills tog Night Rhythm som tvååring i Champlain Stake på Mohawk Raceway. Han såldes på Lexington Select 2016 för 160.000 dollar.

Missle Hill såldes på Lexington Selected Mixed Sale i år till Brixton Medical AB (Daniel Redén) för 130.000 dollar. Hästen har hittills ordnat tre segrar på 28 starter och tjänat 153.653 dollar. Större delen har sprungits in i år trots att han inte vunnit något lopp under 2018. Missle Hill kommer närmast från tränaren Tony P Alagna.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.