Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Fransk seger för Lover Face

Foto: HANOLD/ALN
På onsdagen kom andra raka segern för Lover Face. Foto: HANOLD/ALN

Svenska Lover Face fortsätter att imponera i Frankrike. På onsdagen tog hästen sin andra raka seger på fransk mark när han segrade i Bordeaux.

Publicerad:

Det blev en härlig kamp mellan två svenska hästar på travbanan i Bordeaux. Geisha Sund (e. Love You) stack omgående till ledningen men släppte sedan till Brasil Boko (e. Love You) knappt halvvägs in i loppet. Strax därefter skitftade hästarna position återigen med Geisha Sund i ledning som följd. Hästen dirigerade fältet in på upploppet men fick där se sig slagen av en smygkörd Lover Face (e. Love You) tillsammans med Franck Nivard som störtdök den sista biten och tog sin andra raka seger nere i Frankrike.

Tvåa i mål blev Geisha Sund och trea den italienska hästen Orient Horse (e. Abano As). Brasil Boko som länge var med i täten slutade till sist oplacerad. Med i loppet var också Perfect Power (e. Ken Warkentin) som också han blev oplacerad. 

Segertiden skrevs till 1.15,1/2.550 meter och segern var värd 11.250 euro.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.