Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Franskt jubel för Wallin – Dan Josselyn vann i Paris

Foto: Malin Albinsson/Kanal 75
Fredrik Wallins Dan Josselyn vann på Vincennes på måndagen. Foto: Malin Albinsson/Kanal 75

På måndagen fick Fredrik Wallin fira sin första seger på Vincennes. Gävletränarens Dan Josselyn tog hem ett femåringslopp med David Thomain i sulkyn.

Publicerad:

Att kontra på upploppet börjar att bli ett vanligt svenskt segerrecept på Vincennes. Under måndagens tävlingar var det Dan Josselyn (e. Quaker Jet) som visade prov på gott löphuvud. Femåringen var steget efter kullkamraten D'Artagnan de Lara vid upploppets början, men vid mållinjen var Fredrik Wallins häst först. 

Segern inbringade 16.200 euro och togs på tiden 1.14,2/2175 meter. Fredrik Wallin har haft ett lyckat vintermeeting i Paris så här långt. Tidigare i månaden var Inga in Heaven tvåa i Grupp II-loppet Prix de Croix och nu tog Gävletränaren sin första tränarseger på den franska huvudstadsbanan.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.