Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Fredrik avslöjar sin bästa segerchans

Foto: TOMMY ANDERSSON/ALN
Fredrik Persson tycker att Devs d'Amerique är hans bästa segerchans på V4 idag. Foto: TOMMY ANDERSSON/ALN

Idag kör Karlshamn en av sina två tävlingsdagar för året. Man arrangerar V4 under dagen och Fredrik Persson är på plats med fyra hästar inom den spelformen.

Publicerad:

I V4-1 har Fredrik Persson två hästar till start. Själv kör han Different In.
– Det är en rätt fin treåring som började väldigt bra, men som sedan åkte på något skit under våren. Senast var hon jättebra och hon har viss kapacitet så hon ska kunna vara med där framme, säger Fredrik Persson.
I samma lopp har Persson även Devs Delilah till start och den får Peter Ingves köra.
– Hon blev behandlad efter förra starten. Det är en rätt startsnabb häst, men som är lite enkel till slut så hon kan nog passa bra på den här banan. Jag tror hon är startsnabbare än den jag själv kör, men jag ser Devs Delilah som platschans medan Different In har större segerchans.
I V4-2 startar Capri T.T. som inte riktigt fått till det i år, men som kan vara lite på gång.
– Senast var det ett fall framåt då han fick en tuff väg fram till dödens och han höll bra med tanke på det. Nu går hästen ner i klass och han möter lättare motstånd. Han är kvick ut och även om det kanske blir svårt att nå spets gör jag ett försök.
I V4-3 kommer Perssons bästa segerchans på förhand i Devs d'Amerique.
– Efter segerloppet näst senast fick han en slagskada och fick stå över lite. Han tappade lite form och hade inte gått så tufft inför senaste starten. Där var han godkänd och formen ska vara bättre nu med lopp i kroppen. Hästen är startsnabb och motståndet lämpligt så det här är min klart bästa vinstchans idag, säger Fredrik Persson.

FAKTA

Karlshamnstravet

Karlshamnstravet
Drottninggatan 84-1A
374 38 Karlshamn
Hemsida

Banan:
Längd: 800 m
Bredd 2140: 19 m
Bredd 1640: 19 m
Upploppets längd: 157 m

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.