Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Frisk efter skada

Foto: null
Erik Berglöf tränar och deläger sexrige Val d'Amour.

Under sensommaren skickade Erik Berglöf ner sin forne Kriteriefinalist Val d’Amour till Björn Goop till Frankrike, men det blev bara fyra starter där. Sexåringen drog på sig en skada som gjorde att han fick åka hem igen.

Publicerad:

Val d'Amour fick en känning i ett gaffelband, men de gjorde ett bra jobb som upptäckte det tidigt och det blev inte så allvarligt tack vare det. Hästen är friskförklarad nu, men kommer inte att starta förrän till våren. Han trivs inte på vintern och det var lite därför jag skickade ner honom till Paris, säger Erik Berglöf.

Under de fyra starterna i Frankrike blev det en andraplats och två sjätteplatser. Totalt tjänade han 9.000 euro på utflykten.

– Det gick i hop sig i alla fall, även om vi hade lite otur med spåren de två sista starterna. Det är inte omöjligt att vi siktar mot Frankrike någon mer gång.  
 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.