Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Frisk Lovisa inleder?

Foto: Micke Gustafsson/ALN
Foto: Micke Gustafsson/ALN

Joakim Blom från Gävle gästar Dalarna med sin G.G.Lovisa. Stoet har bättre utgångsläge än de mest betrodda och vi får bra information av tränaren från ett regnigt Rättvik.

Publicerad:

Senast fick G.G.Lovisa tung resa med tredjespår fram till utvändigt ledaren och var slagen redan halvvarvet kvar. Idag har hon intressanta förutsättningar i V4-1. 
- Hon var faktiskt sjuk senast, men känns fin nu igen och ska inte ha tappat nämnvärt av det. Med tanke på det här fina spåret siktar vi mot ledningen vilket förstås skulle vara en fördel med tanke på att de värsta moståndarna har bakspår. Jag vet faktiskt inte riktigt hur snabbt hon kan öppna bakom bilen, men det går säkert att trycka av henne skapligt i alla fall. Uppgiften ser ganska intressant ut och jag har förhoppningar att hon ska vara bland de tre främsta. Inga ändringar är aktuella, säger Joakim Blom. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.