Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Full laddning för spets"

Foto: ALN
Sofia Aronsson uttalar sig om stallets två hästar vid Mantorps lunchtrav. Foto: ALN

Mantorpstravet står värd för dagens lunchtävlingar. Sofia Aronsson har med sig två hästar till start. Beauty Cash är en av de betrodda i V4-3 medan lillasyster Beauty Taste är en outsider i V5-4.

Publicerad:

- Beauty Cash (V4-3) har varit lite ojämn i prestationerna, men det känns som vi har hittat rätt med henne och hon var fin senast. Hästen är väldigt startsnabb och det blir full laddning för spets. I den positionen fungerar hon bäst. Vi testade ett norskt huvudlag senast istället för hennes vanliga öppna, men eftersom hon satt fast hann vi aldrig nyttja det och hon utrustas med det igen. Hon känns fin hemma i jobben och trivs bäst med täta starter så skulle hon komma till ledningen hoppas jag det ska vara goda möjligheter att leda hela vägen, säger Sofia Aronsson som också har lillasystern till start i det nionde loppet.

- Beauty Taste (lopp 9) är fortfarande lite grön och orutinerad. Senast satt hon fast och blev dragen sist så det är bara att glömma det loppet. Hon fick aldrig chansen och jag var nöjd med henne. Hästen är ganska kvick iväg och vi har ett bra utgångsläge. Hon känns bättre hela tiden och går framåt med loppen hon får. Jag hoppas att hon ska kunna vara med bland de tre främsta, avslutar Sofia Aronsson.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.