Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Galopp för Kolgjinis treåring på Vincennes

Foto: MIA TÖRNBERG
Foto: MIA TÖRNBERG

På Vincennes avgjordes under fredagskvällen ett grupp III-lopp, Prix Gisella (€68.000), för treåriga hingstar och valacker där Jean Baptiste Bossuet visade upp en fin häst i form av vinnande Chant des Sirenes.

Publicerad:

Chant des Sirenes (e. Opus Viervil - Nice Quenny) kördes till ledning ett varv från mål av Francois Pierre Bossuet på Vincennes lilla bana som man tävlar på när det handlar om kvällstrav. Sedan höll den treårige hingsten säkert undan för Clever Lymm i avslutningen.
Segertiden blev 1.16,2/2.850 meter och förstapriset var 30.600 euro. Det här var hästens femte seger, men den första på Vincennes.
I det här loppet blev det startgalopp för Lutfi Kolgjinis Cicero Face, som kördes av Jos Verbeeck, och som blev diskvalificerad.   
I ett grupp III-lopp för fyra- och femåriga ston, Prix Pierre van Troyen (€90.000), spurtade Adelie till målfototvinst efter en resa i tredje inner. Adelie (e. Ganymede - Linea Dream) vann på samma tid som tvåan i mål Alpine du Rib, 1.13,0/2.850 meter.
Adelie kördes till seger av Alexandre Abrivard och tränas av Laurent Claude Abrivard. Förstapriset var 40.500 euro.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.