Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Galopp för Rocky Winner

Foto: JEANNIE KARLSSON/KANAL75
Rocky Winner galopperade bort sig i montédebuten. Foto: JEANNIE KARLSSON/KANAL75

Det blev galopp för Rocky Winner i montédebuten på Vincennes. Istället vanns loppet av unghäststjärnan Vaillant Cash, som hittat tillbaka till storformen.

Publicerad:

Franck Nivard hittade rygg ledaren med Rocky Winner (e. Credit Winner), men Jörgen Westholms häst fick inte travet att fungera under sadeln och galopperade efter 1.000 meter.

Loppets vanns istället av Vaillant Cash, som tog första segern sedan 23 december 2011. Clément Frecelle gav honom ett perfekt lopp i andra utvändigt och när han attackerade i sista sväng svepte han till ledningen och kunde vinna överlägset.

Vaillant Cash hade visat klar uppåtform innan dagens seger och kom med två raka andraplatser till dagens lopp. Segertiden idag blev 1.12,6/2.200 meter och förstapriset i Prix Djerid var 49.500 euro.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.