Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Gelormini bakom seger

Foto: MIA TÖRNBERG/TRAVRONDEN
Gabriele Gelormini (arkivbild). Foto: MIA TÖRNBERG/TRAVRONDEN

I gårdagens grupp III-lopp Prix de Berlin på Enhien satt Gabriele Gelormini i sulkyn när Dawana ledde från start till mål.

Publicerad:

Gabriele Gelormini lyckades enkelt försvara innerspåret bakom bilen tillsammans med det treåriga stoet Dawana (e. Ready Cash). Utifrån testade Franck Anne tillsammans med Deesse de Gueron från spår fem men fick nöja sig med ryggen på ledaren. Positionerna stod sig sedan loppet igenom och det var just Franck Anne som såg ut som det enda hotet men det noterades av Gabriele Gelormini som såg till att inte bjuda på någon lucka på upploppet samtidigt som han höll övriga konkurrernter på avstånd. 
Dawana tränas av  Philippe Allaire och ägs av Jean Pierre Guay. Gårdagens seger var värd 38.250 euro och var Dawanas femte förstaplats i karriären.  Trea i loppet kom Dream Darling tillsammans med Jean Pierre Dubois. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.