Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Georgeous Love vann stoavdelning

Idag körs Adbell-Toddington-Rennen på Berlin-Mariendorf för tyska treåringar och i den inledande stoavdelningen gick segern till Georgeous Love, som trots en tung inledning kunde avgöra över upploppet.

Publicerad:

Från spår åtta blev det en dryg inledning för Georgeous Love (e. Love You) och Rob de Vlieger. De fick tredjespår genom första sväng innan de körde till ledningen och gjorde en rokad med Fygi Bros (e. Federal Flex). Sedan lugnade sig tempot innan Georgeous Love klev ut i dödens mitt i sista sväng och över upploppet kopplade hon greppet på ledaren och gick ifrån till en säker seger.

Bakom de två första i mål klättrade Janske (e. Offshore Dream) som hade fått en resa i tredje invändigt, men aldrig fick luckan.  

Det var karriärens andra seger i fjärde starten för Georgeous Love och förstapriset i dagens lopp var 6.250 euro. Georgeous Love är helsyster med Sverigebekantingen Georgina Corner och har svenskfödde Kramer Boy som morfar.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.