Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ger storfavoriten en match

Foto: ALN
Wilda Fille var först över mållinjen senast. Foto: ALN

Östersund bjuder på en lurig V64 till kvällen. Jan-Olov Persson har två uppsittningar och har segerförhoppningar med en sjuprocentare.

Publicerad:

Wilda Fille (V64-3) har tänt till i regi Jan-Olov Persson och vann senast på Umåker. Trots spår 12 hoppas tränaren att hästen kan vara med i segerstriden.
– Han var fin på Umåker och spår 12 för honom bakom bilen behöver inte vara helt iskallt. Hästen har varit lite hetsig och har haft svårt att sköta sig men härifrån borde han kunna vandra iväg ganska ostört. Jag hoppas att han är med och strider om segern, säger Jan-Olov Persson.

Kalle Växus (V64-6) återkommer efter lång vila och går eventuellt barfota fram den här gången.
– Det var länge sedan han var ute och tävlade nu och förutsättningarna med kort distans är inte optimala. Jag är nöjd om han kan vara med som fyra, femma i mål.

Jan-Olov Persson reser också till Östersund med tre hästar utanför V64-kupongen. Järvsö Pegasus och Sirifaxa startar i lopp 1 medan Kvickers Komet går ut i lopp 3.
– Jag hoppas att treåringarna kan vara etta och tvåa i mål i det första loppet.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.