Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Gigant Slugger fick sista platsen

Foto: JÖRGEN TUFVESSON/ALN
Gigant Slugger fick den tionde och sista platsen i Olympiatravet. Foto: JÖRGEN TUFVESSON/ALN

För en liten stund sedan blev det klart vem som fick den tionde och sista platsen i Olympiatravet. Den gick till svenskägde, men i Danmark tränade Gigant Slugger.

Publicerad:

Åtta av tio platser var tillsatta i Olympiatravet innan lördagens tävlingar i Umåker där en deltävling avgjordes. Nahar, som vann sista deltävlingen i Olympiatravet, meddelade Robert Bergh i vinnarcirkeln efteråt skulle starta i finalen nästa helg.
För en liten stund blev det klart att den tionde och sista platsen i Olympiatravet gick till Gigant Slugger som fick ett wildcard. Gigant Slugger är svenskägd, men tränad i Danmark av Peter Jensen. I Olympiatravet ska Jeppe Juel köra hästen.
– Gigant Slugger imponerade på mig i det senaste loppet och hästen kommer med toppform till finalen, skriver Åbys sportchef Jon Walter Pedersen på Åbytravets instragram-konto.
Därmed är följande hästar klara för start i Olympiatravet där spårlottningen sker imorgon söndag. 

Anna Mix
BBS Sugarlight
Mosaique Face
Nahar
On Track Piraten
Papagayo E.
Sauveur
Spartan Kronos
Your Highness
Gigant Slugger

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.