Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Goop kvalade in två

Foto: HANOLD/ALN
Foto: HANOLD/ALN

Igår kördes kvalen till det norska storloppet Prinsesse Märtha Louises Pokallöp på Biri och Björn Goop hade skickat dit två hästar och kvalade in båda till finalen.

Publicerad:

Det kördes tre försök för hingstarna och tre försök för stona och Goops duo startade båda i den förstnämnda. El Toro B.R.  (e. Coktail Jet) blev över från start, men Björn Goop klev ut i dödens och avgjorde på rejält sätt och såg ut att gå i mål med mycket krafter kvar på 1.15,0a/2.100 meter.

Snabbaste kvalvinnaren var Divided By Zero (e. Ken Warkentin) som kunde vinna trots att han tappade 30 meter på galopp i första sväng. Han kom tillbaka starkt och vann på nya banrekordet 1.14,1a/2.100 meter och slog den stora favoriten Cash Okay. Här tog Björn Goop fjärde finalplatsen med Elliot B.R. trots att han galopperade under angrepp in i sista sväng.

Den tredje försöksvinnaren var Thai Cashflow (e. Cantab Hall) som vann sitt försök från ledningen på 1.15,6a/2.100 meter.

I försöken till stoklassen vann alla tre vinnarna sina försök från dödens.  

Prinsesse Märtha Louises Pokallöp
1. Thai Cashflow
2. Divided By Zero
3. El Toro B.R.
4. Photo Lavec
5. Calwin
6. El Muro B.R.
7. Eliot B.R.
8. Super Joe
9. Cash Okay
10. Ultimate Photo
11. Elite B.R.
12. Marchetti

Prinsesse Märtha Louises Pokallöp ston
1. Brandy
2. Valla d'Estino
3. Madonna O.
4. Enya B.R.
5. Lille Chili
6. Anazai
7. Thai Bakery
8. Ironlady
9. Thai Goodwill
10. Princess Endurance
11. N.Y. Zesty
12. Hilines Adventure
 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.