Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Goop på fransk gala istället...

Foto: MICKE GUSTAFSSON
Björn Goop väljer Paris framför Stockholm i helgen. Foto: MICKE GUSTAFSSON

Ingen Årets Häst-gala ikväll i Stockholm och ingen start i V75 Champions (V75-6) på Solvalla under lördagen. Nej, Björn Goop väljer Vincennes och fransk travgala istället!

Publicerad:

En av våra allra mest framgångsrika kuskar och tränare väljer alltså att hoppa över Stockholm och Solvalla den här helgen. Det här berättas på Björn Goops egen hemsida. Anledningen är att Björn ska köra lopp på Vincennes både lördag och söndag, bland annat då Sauveur som är nominerad i Årets Äldre Häst (Åke Lindblom tränade ifjol). Dessutom planerar Goop även att hinna med en fransk gala på Grosbois under lördagskvällen. Bland annat kommer Årets Häst att utses på den välkända träningsanläggningen.

Björn Goop är själv nominerad i kategorin Årets Kusk och slutade trea bakom Örjan Kihlström och Erik Adielsson i V75-ligan. Det var denna som också bestämde vilka som fick vara med och köra i lördagens V75 Champions. De 15 bästa tog en plats, men den här gången kommer även 16-placerade Stefan Söerkvist med. Detta tack vare Björn Goops återbud.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.