Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Goop trea på Vincennes

Foto: HANOLD/ALN
Reckless slutade trea i sin första start på fransk mar. Foto: HANOLD/ALN

Under fredagskvällen slutade Björn Goop på tredjeplats i ett lopp på Vincennes.

Publicerad:

Björn Goop körde Reckless (e. Ready Cash), som gjorde sin första start på fransk mark, i Prix Adalberta (€56.000). Efter ha följt som åttonde häst kom han successivt närmare täthästarna och cirka 1 300 meter före mål satt Reckless placerad utvändigt om ledande Akido.
Reckless kunde inte haka på tätduon över upploppet och fick nöja sig med tredjepriset, som var värt 7.840 euro, på 1.13,8/2.700 meter.
Loppet vanns av Akido (e. Love You – Isba) som höll undan knappt för Romanesque (e. Love You) som sprungit med i ledarens rygg och närmade sig vinnaren hela vägen in mot mål. Dessa båda noterades för 1.13,3/2.700 meter. Förstapriset var 25.200 euro.
Akido kördes till seger av Franck Nivard som även tränar hästen. Det här var Akidos femte seger på de sex senaste starterna, alla på Vincennes.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.