Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Grund att vara optimist"

Foto: ALN
Remkvikk imponerade stort på Färjestadstravet senast. Foto: ALN

Norrmannen Erik Killingmo reser till Borlänge och Rommetravet med två hästar ikväll där hans Remkvikk spelats till skyhög favorit inom V64-spelet.

Publicerad:

Norske Remkvikk (e. Lome Elden-Remina) imponerade stort när han senast krossade allt motstånd från dödens på Färjestad. Kvällens uppgift ser i stort identisk ut med senast och V64-spelarna har verkligen lagt sitt förtroende hos den norske sexåringen som i skrivande stund är spelad till 86% procent på V64-spelet. Tränaren Erik Killingmo tror återigen på en riktigt god insats.
– Han gick väldigt bra senast och har varit fin i de tre senaste starterna och allt känns normalt med honom för dagen. Utifrån vad han gjorde i Karlstad så tycker jag att jag har grund för att vara optimistisk. Hästen är van att gå med skor och det blir inga ändringar i övrigt.

Du har också Spydomann Ö.K. till start utanför V64-spelet, hur ser du på hans uppgift?
– Han har också skött sig bra hittills, men det blir tuffare att vinna idag. Han har gått med skor tidigare och inte heller på honom kommer jag att ändra något i utrustningen.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.