Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Grupp III till Turbo Jet

Foto: MIA TÖRNBERG
Foto: MIA TÖRNBERG

Under fredagseftermiddagen kördes Prix de Cap Esterel i Cagnes-sur-Mer. Ett svenskintresse fanns med i loppet, men det gick inget vidare för Tomas Claessons Elles W.Phedo.

Publicerad:

Hon kördes av Franck Jamard, men ekipaget satt sist i klungan hela vägen och kunde inte ta någonting över upploppet heller. Hästen stapplade i mål som sist felfri.

Istället var det Turbo Jet som dominerade loppet. Efter att ha tagit hand om ledningen efter en bit lyckades Joyau d'Amour-avkomman hålla undan före Sometime som liftat med i rygg. Storfavoriten i loppet, Roller Quick, var seg över upploppet för tränaren Jean Uroz och tappade ett par placeringar.

Segerchecken för Nicolas Enschs häst var 24.750 euro och körde till seger gjorde Romain Derieux. Tiden blev 1.13,5/2925 meter.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.