Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Gult kort till ATG-kund

Foto: MIA TÖRNBERG
En ATG-kund varnades igår. Foto: MIA TÖRNBERG

ATG skriver i ett utskick att spelare från Sverige överskred maxgränsen för antal inlämnade system i samband med Visbys tävlingar igår.

Publicerad:

Enligt spelbolaget lämnade ATG-kunden in 1.000 system på tio kuponger och blev därför varnad. Spelet gav ingen vinst. Denne har fått ett varningsbrev och om förseelsen upprepas kommer eventuell vinst att hållas inne och kunden riskerar att kontot stängs av.

Fakta, maxgränser för antal tillåtna system från den 11 oktober 2013.
Gränserna gäller per konto, tävling och spelform:
V75 - max 5.000 system
V86 - max 5.000 system
V64 - max 2.000 system
V65 - max 2.000 system
V5 - max 500 system
V4 - max 500 system

(Under 2015 har totalt fem svenska kunder varnats för att ha överskridit ATGs maxgränser).

Det här gäller för svenska kontokunder:

Vid filspel får varje kontokund lämna in max det antal system som är tillåtet per konto, tävling och spelform. Om filen innehåller fler än antalet tillåtna system för den spelformen kommer den inte att tas emot och den deltar därmed heller inte i spelet. Det går heller inte att skicka in flera filer som sammantaget överskrider gränserna. Gränsen för tillåtet antal system per spelform gäller även om spelen inte är filinlämnade. Om kunden överskrider gränserna så varnas först kunden. Vid upprepad överträdelse förverkas kundens insatser och kunden förlorar rätt till vinstutbetalning. ATG har rätt att stänga av kunden och avsluta kundens ATG-konto.
 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.