Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Håkan K Persson: ”Likvärdiga chanser”

Foto: HANOLD/ALN
Foto: HANOLD/ALN

Halmstadstränaren Håkan K Persson har två mycket intressanta hästar i V75-3. Travronden har pratat med tränaren inför omgången i Östersund – en bana där han vunnit V75-lopp tidigare.

Publicerad:

Håkan K Persson har fin form på stallet vilket bland annat dubbelsegern på Solvalla under Elitloppshelgen vittnar om. I dagens V75-omgång i Östersund selar han ut en mycket intressant duo i den tredje avdelningen. Det handlar om Lexington Hall som han kör själv samt Edgy Look som Christoffer Eriksson på nytt får chansen bakom.
– Båda hästarna har rest och druckit bra och uppladdningen har varit perfekt. Jag ser det som likvärdiga chanser på förhand. Kommer Lexington Hall till spets utan att det kostar för mycket är han bästa chansen, men är det så att det blir för tufft att komma dit ser jag att Edgy Look har den bästa möjligheten. Lexington Hall kommer att gå i en annan typ av jänkarvagn den här gången. Den är snabbare än den han gått i tidigare, säger han.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.