Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Hallå där...

Foto: MIA TÖRNBERG, TR BILD
Foto: MIA TÖRNBERG, TR BILD

...Jägersrotränaren och stjärnkusken Johnny Takter, 57 år, som igår var med om en bilolycka på väg hem till Skåne.

Publicerad:

Hur mår du egentligen?
– Jag mår bra och har inga skråmor eller ömma punkter, men det kanske känns lite mer när spänningarna släpper. Jag har kört 90.000 mil de senaste 10 åren, men det här är det absolut värsta jag varit med om.


Vad var det som hände?
– Klockan var tolv på natten, jag var på väg hem och befann mig ungefär två mål från Örkelljunga. Det regnade kraftigt och jag hann inte veja för en stor metallbit från en lastbil som helt plötsligt uppenbarade sig på vägen. Det tog totalstopp och bilen sladdade sedan in i mitträcket och blev totalkvaddad. Själv satt jag bara i bilen och väntade på att någon bakomvarande bil skulle köra in i mig. Jag vet att jag tänkte: ”är det så här det slutar?". Som tur var var det lite med trafik och de hade sett mig trots den dåliga sikten. Om jag haft en mindre bil hade jag säkert slängts över mitträcket och då hade jag säkert inte pratat mig dig idag...


Hur kom du hem sedan?
– Bilen var totalkvaddad, det fanns verkligen inget kvar av den, och däcken stod bara rakt ut. Min vän Ola Samuelsson fick köra och hämta mig i Klippan.


Hur känner du dig idag?
– Jag måste fixa med ny bil och lite andra småsaker, men det är skitsaker i sammanhanget. Igår var jag millimeter från döden, idag är jag bara tacksam över att vara vid liv. 

  
ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.