Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Han är hetast i Henriks duo

Foto: ALN
Ny blomsterkvast för Johansson idag? Foto: ALN

Hemmaamatören Henrik Johansson har två hästar till start i V4-3. En av dem sticker ut enligt honom.

Publicerad:

Det blev seger för Carrotlover senast. Har allt verkat bra med honom efteråt? 

– Ja, allt är bara bra med honom efter senast. Han har gjort två starter efter att vi opererade framknäna på honom och jag hoppas han kommer fungera bättre tack vare det framöver. I första starten var banan jättedålig, så den starten är bara att glömma. Senast var han fin och visade att finns en del kapacitet i honom. Spåret är perfekt, men jag hoppas främst att han gör ett bra lopp och fungerar som jag önskar. Skulle det klaffa kan han säkert vara med långt framme. Det blir inga ändringar förutom kusken. 

Du kör själv Dream In Matchtown. Varför?

– Det är är en speciell häst som galopperat mycket. Jag känner honom väl och därför kör jag honom själv. Han är inget att lita på och det blir en lugn start härifrån och sedan får vi hoppas på turen. Med maxklaff skulle han kunna dyka upp en bit fram, men det ser svårt ut på förhand. Av mina hästar är Carrotlover den hetaste, säger Henrik Johansson. 

ANNONS

Ämnen i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.