Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Han tror på femåringar

I dagarna visade några femåringar upp sig från sin bästa sida. Anders Malmrot är optimistisk till att flera kommer att dyka upp i Elitloppet.

Publicerad:
Foto: Thomas Blomqvist
Anders Malmrot hoppas på flera femåringar i Elitloppet. Foto: Thomas Blomqvist

Det var i Travrondens nyhetssvep som Anders Malmrot hyllade Cyber Lane, Diamanten och Muscle Hustle efter insatserna i Halmstad respektive Umeå.
– Det är en fantastisk kull. Vi såg redan i fjol att de skulle bli något ännu bättre när de blev fem. De kommer slå sig in i världseliten redan i år tror jag.

Anders Malmrot har haft kontakt med tränarna till respektive häst i den nyss nämnda trion – och han är optimistisk.
– Jag ser verkligen fram emot att få med några femåringar till årets Elitlopp – för det kommer bli en väldigt trevlig krydda.

På frågan om hur många av de tre hästarna som han skulle lyckas få med i Elitloppet svarade han så här:
– Två tror jag, av hästarna vi har nämnt.

I samma program klargjorde Johan Untersteiner att något besked om Cyber Lane inte kommer att komma innan nästa start är avklarad. Däremot var han tydlig med att han gärna såg stallkamraten Day Or Night In på Solvalla – om han ger rätt besked i lördagens Olympiatrav.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.