Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Hanné har skrällfeeling

Foto: MARIA HOLMÉN/ALN
Foto: MARIA HOLMÉN/ALN

Li Hanné lastar en trio till Lindesberg och det kan vara spännande för skrällspelarna att rygga henne idag.

Publicerad:

Först ut av Li Hannés hästar är B.Dollar som gjorde comeback senast. Han har ett fint utgångsläge i V4-1. 
- B.Dollar fattades det lite i senast, det var därför han tappade till slut. Han känns bättre efteråt så jag förväntar mig en bra insats av honom idag. Hästen är snabb från start och Sören brukar kunna pricka fint. Som jag ser det är det Djuses häst som är värst emot, är vi med och hugger bakom den är jag nöjd, men helt borta är vi absolut inte. 

 

Fuzz i V4-3 har begåvats med ett fint startspår efter två "skräplägen på sistone. 
- Jag tycker att han gick ganska bra i montén senast och med det loppet i kroppen har han säkert gått framåt en del. När vi nu har ett så pass bra utgångsläge stänger jag in honom med blinkers, det brukar jag bara göra när vi har läge för ledningen. Jennifer får ladda vad som går från start och jag har inget emot att se honom där, han växer en klass i den positionen. Det blir skor runt om idag, men det är inte hela världen. 

 

I lopp sex utanför V4-spelet startar Erica från fint utgångsläge. 
- Hon visade uppåtform senast och även om inte är någon raket första biten bör hon kunna kliva iväg hyggligt. Loppet ser passande ut och jag har rättså stora förväntingar på henne idag, avslutar Li Hanné. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.