Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Här är bästa tipsen!

I SVT:s konsumentprogram Plus undersökning av tidningars travtips blev Travronden överlägset ”bäst i test”. Tisdagstidningen som innehåller startlistor, analyser och intervjuer av V75-omgången i Eskilstuna på lördag borde alltså vara ett oumbärligt verktyg för de som vill bli bättre travspelare.

Publicerad:

En  av de startande hästarna, som sannolikt dessutom blir favorit, i V75 på lördag är systrarna Sofie och Susanne Österbergs Research (V75-6). Att denne femåring finns med på startlinjen är faktiskt inget annat än ett mirakel. Varför, och hur detta mirakel gått till berättas ingående i tisdagsronden i ett hemma-hos-reportage i Grängesberg.

Det är (återigen) jackpot på V86-spelet denna vecka och Travronden har (naturligtvis) även där analyser, fakta, intervjuer och spelförslag som ska guida läsarna att vara med och hugga om onsdagsvinstpotterna.

Mer ur innehållet:

I tidningen kommenterar också ATG:s verkställande direktör Hasse Skarplöth den skarpt kritiska utredning som den brittiske experten Paul Scotney gjort på uppdrag av Lotteriinspektionen gällande hur ATG:s internationella verksamhet varit utformad och hur den fungerat. 

Tidningens insänt-korg blev förra veckan använd frekvent av läsare/tv-tittare som ville tycka till om det nya upplägget på sändningarna i TV12 från V64-loppen. Vad ett antal tittare tycker kan  läsas i tisdagstidningen.

Och de som vill veta mer i detalj hur det gick till, och vad som sades och hände, när Timoko vann Grand Criterium de Vitesse före Maven ska också skaffa tidningen. Travronden hade nämligen en utsänd medarbetare på plats i Cagnes-sur-Mer. Fick till exempel Åbys sportchef Jon Walter Pedersen några intressanta fiskar på kroken gällande wild card till Olympiatravet?

 

 

ANNONS

Ämnen i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.