Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Här är planen för Lionel

Foto: Maria Holmén
Lionel i samband med Prix d'Amérique 2017. Foto: Maria Holmén

Daniel Redén-tränade Lionel var fyra i C.L.Müllers Memorial på Jägersro för en knapp vecka sedan. Nu har kretsen kring hästen bestämt sig för nästa start – en start som blir på norsk mark.

Publicerad:

Lionel (e. Look de Star) blev fyra i säsongsdebuten på Jägersro. Med sin ägare Göran Antonsen i sulkyn var man ute i C.L.Müllers Memorial den gångna helgen. Planen för den karaktäristiske norske hästen den närmsta tiden är klar. Självklar siktar man på Frankrike igen, men innan dess blir det start på norsk mark.
– Jag var väldigt nöjd med Lionel i säsongsdebuten. På grund av vissa omständigheter blev vi bara fyra. Vi känner att hästen behöver ytterligare ett lopp innan han åker ned till Frankrike, säger Göran Antonsen via sin hemsida.

Starten han syftar på kommer att äga rum på Bjerke den 18 november. Efter det är siktet inställt på Prix de Bourbonnais på Vincennes den 10 december.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.