Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Har inte känt honom så här fin på länge"

Foto: LARS JAKOBSSON/KANAL75
Foto: LARS JAKOBSSON/KANAL75

Jim Oscarsson har fyra hästar inom V64-spelet och bjuder på bra träningsrapporter.

Publicerad:

Två treåringar kommer ut redan i den inledande avdelningen. Person of Interest (V64-1) var finalist i Svampen men blev då kraftigt störd i utgången av sista sväng.

- Svårt att säga vilken placering det var som rök, kanske en tredjefjärdeplats, kusken hade mycket åka med. Han tappade formen lite efter ett hårt upplägg senast och har fått vila en period. Nu känns hästen fin i intervallerna och den här kommer bli riktigt bra framöver. Det är några bra hästar emot men han är absolut inte borta ur segerstriden. Det blir öppet huvudlag och vanlig vagn, säger Jim.

- Krossteknik (V64-1) kommer mer och mer för varje start och var positiv senast. Hon känns fin i träningen och är under utveckling. Det blir inga ändringar.

Andover Andover-sonen Mr Perfection (V64-3) kommer från en fjärdeplats i V75 och är nedstruken två spår.

- Det är väldigt passande med strykningarna för han känns väldigt fin i träningen, jag har inte känt honom så här fin på länge. Hästen kommer snart att vinna lopp och det kan ske redan idag. Senast passade inte banan men han gick ändå bra. Helstängt huvudlag och vanlig vagn.

Den lovande fyraåringen Velasquez Gar (V64-6) avslutar omgången.

- Jag gillar den här hästen, han har allting, och det kommer bli riktigt bra när poletten trillar ner. Han är rätt kvick första biten och även stark, så når jag ledningen kör jag där. Senast blev det fel med utrustningen och han sprang och slog sig på ett knä, därav galopperna. Idag kommer han att fungera bättre och jag tror på chans. Det blir inga ändringar.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.