Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Har joggat 1.30"

Foto: Maria Holmén
Foto: Maria Holmén

Caroline Holm är i ropet för dagen med bland annat två V75-hästar på lördag. Redan ikväll selar hon ut en betrodd häst i V64-4 i form av B.W.Mimmi.

Publicerad:

Berätta om hästen!

– Det rör sig om en väldigt fartfylld och fin häst som jag verkligen gillar. Vid segrarna har hon joggat 1.30 med 1.28 sista varvet och det är bra gjort. 

 

Vad har galopperna berott på?

– Hon är för pigg och för mycket energi, därav galopperna. Det har helt enkelt blivit för mycket i första sväng och det har hon inte tålt. Vi ska prova att döva ner henne mer ikväll och värma på annat sätt och jag hoppas det kommer falla väl ut.

 

Om du får sia om segerchansen. Vad tror du?

– Går hon felfritt tror jag att hon är där framme, helt klart. Hon har inte startat på knappt en månad eftersom hon står så pass bra inne i loppet. Det har inte varit några fel på henne, utan hon har fått en träningsperiod istället, avslutar Caroline Holm. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.