Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Hästklinik får ny delägare

Catarina Fischerström på Bergsåkers Hästklinik har sålt sitt aktieinnehav till Husaby Hästklinik AB. Hon hoppas kunna fokuserar fullt på det veterinära arbetet framöver. 

Publicerad:

Den nya delägaren har köpt Catarina Fischerströms 51 procents aktieinnehav i Bergsåkers Hästklinik AB. 
– Jag ser med stor tillfredställelse på att vi nu funnit en ny delägare som har ett genuint intresse och stor kunskap att bedriva en långsiktig hästveterinärverksamhet, säger Fischerström i ett pressmeddelande.
– Jag kommer att fortsätta att arbeta vid kliniken precis som tidigare, förhoppningsvis får jag nu än mer tid att ägna mig helt och fullt åt det veterinära arbetet med ytterligare fokus på kirurgi, fortsätter  Fischerström, som är chefsveterinär på Bergsåkers Hästklinik. 
Den nya delägaren tror också på ett lyckat samarbete. 
– Vi ser en stor potential i Bergsåkers Hästklinik som är en mycket välskött hästklinik med väldigt kompetenta och engagerade medarbetare, säger Per Johansson, delägare och styrelseledamot i Husaby Hästklinik AB, i samma pressmeddelande. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.