Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Heiskanen: "Är hon inte bland de tre första så är något galet"

Foto: MALIN ALBINSSON/KANAL75
Veijo Heiskanen. Foto: MALIN ALBINSSON/KANAL75

Veijo Heiskanen har tre hästar på V86 och ger klara besked vilken som är stallets bästa chans.

Publicerad:

Batman Evo (V86-1 är lite på gång, men behöver fler lopp innan han är som bäst. Hästen är gynnad av distansen och i dag kan vi köra barfota, vilket också är ett plus. Han är på innerspår direkt och där ska han vara, jag är nöjd med läget, säger Veijo Heiskanen.

Nouvelle Madelene (V86-5) har jag varit nöjd med i varje start och det borde inte krångla för spår två. Jag vet inte hur snabba de andra är, men det är klart att det är intressant om vi kan komma till ledningen. Är hon inte med bland de tre första så är något galet. Inga ändringar.

Prima Italia (V86-7) har varit förkyld till och från i någon månad, vilket har gjort att träningen inte gått som planerat. Vi har kunnat köra några jobb inför det här, men inget tuffare, det har varit dåligt underlag att träna på. Jag hoppas dock att barfotakörmningen ger bra effekt och de värsta motståndarna har sämre spår. Prima Italia är min bästa chans i dag.

Missa inte att ta del av all information till superjackpoten i kväll! Tryck här för att läsa samtliga intervjuer, se alla utrustningsändringar och ta del av spelförslag. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.