Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Heiskanen orolig efter beskedet: ”Jättejobbigt”

Foto: Martin Langels/ALN
Foto: Martin Langels/ALN

Veijo Heiskanen vill verkligen inte lämna Balltorp. Därför öppnar nu tränaren för att beskedet kan leda till att han flyttar söderut. – Jag har funderat på det lite faktiskt, säger Heiskanen. 

Publicerad:

Veijo Heiskanen är den tränare som har flest hästar på Balltorp. Därmed berörs han givetvis mycket av beskedet om att han måste vara därifrån innan den 1 januari 2019. 
– Det känns jättejobbigt. Jag har varit där så länge och jag har trivts så bra. Man är inte glad efter det här beslutet, men det är ingenting jag kan göra något åt. 
Åbytränaren, med 57 hästar på träningslistan, lyfter fram flera fördelar med anläggningen på Balltorp. 
– Träningsbanorna är fina, stallet är nära banan och man kan köra direkt dit. Jag bor i Kållered och jag behöver aldrig vara ute i trafiken. Vi har vetat om det här länge men det är verkligen synd. 
Även om Åbytravet jobbar på att ersätta anläggningen så är Heiskanen tveksam inför fortsättningen. 
– Jag kan inte tänka mig att det skulle komma något bättre alternativ, men något kommer det förhoppningsvis. Det är ett och ett halvt år kvar och man har mycket tid på sig att fundera. 
På att flytta från Göteborg?
– Ja, jag har funderat på det lite faktiskt. Jag har ju en dotter i Skåne till exempel. 
Du vet inte om du är en Åbytränare 2019?
– Nej, det är inte säkert. Vi får se vad det finns för alternativ.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.