Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Hemmahäst inleder V64?

Foto: ALN
Jennie Åsberg har en fin treåring i Gossip's Lord. Foto: ALN

Gävletränaren Jennie H Åsberg har två starthästar ikväll. En av dem dyker upp direkt i V64-inledningen.

Publicerad:

Det handlar om treårige Gossip's Lord som har en läcker uppsyn. 

– Jag tycker att han varit duktig hittills i sina starter och jag det är en fin häst. Det kan visa sig att det är något extra, jag hoppas det i alla fall. Linderoth kom fort senast och rundade mig, samtidigt som han inte klarade av att växla tempot. Jag förlorade sannolikt loppet på det, men jag var jättenöjd med honom i övrigt och han var inte långt efter i mål. Det är klart att motståndet blir tuffare, men jag tror att han kan duga och få fina pengar. Att det är debut bakom bilen oroar inte och jag tror att han kan kliva iväg bra, det får vi känna innan tävlingarna. Inga ändringar. 

 

I lopp 10 startar stallets andra häst för kvällen. 

 

Selma Töll gjorde halvcomeback senast. Hon behövde loppet och sprang mest och sladdade. Hästen har inte fungerat tidigare i sommar och förhoppningsvis har hon gått framåt till detta, hon känns i alla fall bra i travet i jobben. Jag vill ligga lite lågt tills hon visar att hon fungerar, men det är en fin häst i grunden. Eventuellt sätter vi på helstängt huvudlag, avslutar Jennie H Åsberg. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.