Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Herren på täppan

Imorgon är det inte bara fredagen den 11 april. Det är så klart även dagen då Travronden kommer ut.
Nummer 30 handlar bland annat om ATG, Elitloppet, Peter Untersteiner och Jimmy Takters unga stjärnor.

Publicerad:

ATG visar nämligen upp plussiffror på spelet igen och vi har kommenterarena och faktorerna som fått pilarna att peka uppåt igen. Sedan lugnar Klaus Koch de amerikanska tränarna som för ungefär en vecka sedan dömt ut Solvallas föreslagna resplan för de Elitloppsaktuella hästarna från Nordamerika.

I Tisdagsintervjuen talar vi med Peter Untersteiner, som hastigt och lustigt seglat upp som Sveriges största tränare. Vi går på djupet och Peter berättar om verksamheten och hur han tar all framgång. På andra sidan Atlanten ger unghästexperten Jimmy Takter en uppdatering av stjärnorna i stallet inför säsongsstarten.

Till på köpet blir det som vanligt ett massivt fokus på V75 och jackpoten på Sundbyholmstravet. 13 sidor tips, analyser och intervjuer har ni att sätta tänderna i innan loppen släpps iväg på lördag eftermiddag.

FAKTA

Prenumeration

För 2 395 kronor får du Sveriges bästa travtidning, varje onsdag, under ett helt år. I prenumerationen ingår även vårt fullspäckade vinternummer på över 300 sidor (värde 199 kr).

Travronden onsdag
Helår: 2 395 kr
Halvår: 1 195 kr
Kvartal: 695 kr

Autogiro: 199 kr/månad
Autogiroblankett

Travronden Digital
149 kr/månad

Teckna prenumeration

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.