Sveriges ledande travtidning
ANNONS

”Hockey” kör lopp igen

Foto: Thomas Blomqvist
Håkan Eriksson är tillbaka i tävlingssulkyn i Ahlsell Legends. Foto: Thomas Blomqvist

När den femte upplagan av Ahlsell Legends avgörs i samband med Jubileumspokalkvällen den 16 augusti i år gör bland annat Håkan ”Hockey” Eriksson kuskcomeback.

Publicerad:

Solvalla presenterade i dag de tre första klara deltagarna till Ahlsell Legends. Håkan ”Hockey” Eriksson, som nyligen slutade som kusk och tränare, är en av dessa.
– Det kändes oerhört hedrande att få inbjudan till Legend-loppet, menar Håkan i ett pressmeddelande från Solvalla, som dock inte har några som helst planer på någon comeback i större skala.
– Nej, absolut inte. Jag trivs alldeles för bra nu, och njuter verkligen av att inte vara aktiv inom travet längre. Däremot – ett lopp någongång om året, det är bara roligt, så det här blir något att se fram emot.

Helen Ann Johansson laddar för sin femte raka start:
– Det vore kanon om man fick en riktigt bra häst att köra den här gången. Samtidigt är det ju inte allt. Det är ett fantastiskt kul tillfälle att återknyta bekantskapen med gamla bekanta, med sporten och bara det att hoppa upp i en sulky igen gör ju att man blir påmind om det fantastiska med vår sport.

Stig H Johansson har vunnit de tre sista upplagorna och är klar för start på nytt.
– Visst gillar jag det här loppet. Det är alltid roligt att vinna, den känslan går inte ur kroppen. Men lika trevligt är kringarrangemangen och chansen att få möta kollegor från olika länder som man ytterst sällan träffar annars. Det verkar också som om publiken uppskattar loppet, säger Stig H vidare i Solvallas pressmeddelande.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.