Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Hög på morfin blev han miljonär

Den 40-årige trebarnspappan fick morfin för sina smärtor.
Samtidigt försökte att se V64-loppen från sjukhussängen.
När han gick hem gjorde han det som miljonär.

Publicerad:

Det var minst sagt en omtumlande tisdag för den 40-årige mannnen från Falun. Han har länge haft magsmärtor, men under tisdagseftermiddagen blev det akutläge.
– Jag låg dubbelvikt av smärtor. Jag gillar inte att åka till sjukhus, men nu fanns det inget val.
Han kunde dock inte åka utan att lämna in en V64-rad till Axevalla.
– Normalt brukar vi vara 5-6 grabbar som lämnar in för 200 spänn var. Nu var det inte läge att ha kontakt med någon så jag lämnade in ett system själv. Jag har aldrig varit i närheten att gjort så stort system ensam som jag gjorde. Jag vet inte vad som hände, säger 40-åringen och skrattar.
På väg in till sjukhuset vann Made Pure Love första V64 och värdet var 243 kronor.
– Andra loppet hann jag se på telefonen i väntrummet. Där hade jag tänkt spika nummer 10, men ändrade mig och garderade. Nu vann ju 10:an så då kändes det inte så bra.
När jätteskrällen Versailles vann V64-3 satt han hos en sköterska. Det konstaterades att det var gallsten som var anledningen till smärtorna.
– De tre sista loppen fick jag se från en sjukhussäng. Jag fick morfin så jag var nog lite i det blå, säger han och skrattar.
När Royal Prince skar mållinjen först i sista V64-loppet så var saken klar. En stund senare kom det in 1 311 50 kronor på Falubons konto.
– Det är nog först i dag som jag fattat vad som hände. Det var så overkligt i går där med både morfin och voltaren.
Hur ska du fira?
– Gallstenen finns fortfarande kvar så det blir inget firande av varken mat eller dryck i dag. Vi får se framöver. Men att få vinna så mycket pengar som ensamstående trebarnspappa känns fantastiskt.

Så här såg systemet ut:

 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.