Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Höjt sig med ny utrustning

Foto: ALN
Mille d'Atout och Alexander Nilsson. Foto: ALN

Eskilstunas Hans Nilsson har med sig Mille d'Atout till Örebro och kvällens V64-tävlingar. Hästen har höjt sig efter lite utrustningsändringar på sistone och kommer närmast från en andraplats på Solvalla.

Publicerad:

Fyraårige Mille d'Atout (V64-2) har gjort tre starter i år och efter att ha varit blek i årsdebuten har hon levererat två klart positiva insatser. Samtliga tre starter i år har gjorts på Solvalla och andraplatsen på fina 1.14,6a/2.140 meter är starka papper i kvällens sällskap.

- Hästen gick ingenting i årsdebuten, men efter det bytte vi det helstängda huvudlaget mot ett öppet och började även köra med rycktussar, vilket fallit väl ut.
 
Ikväll är det spår två i voltstart och Alexander Nilsson i sulkyn som gäller.
- Hästen har tränat på bra efter senaste loppet och normalt sett ska hon kunna duga här. Hon har aldrig galopperat, men kan ändå vara lite strulig i volten och det blir nog ingen snabb start, så vi får sikta in oss på smygresa och hoppas på lite klaff.
 
Blir det några ändringar till kvällens start?
- Det blir öppet huvudlag, skor och rycktussar igen, men eftersom det är voltstart så byter vi ut jänkarvagnen mot en vanlig.
FAKTA

Örebrotravet

Örebro Travbana
Travbanevägen 10
702 31 Örebro
Tel: 019-20 88 00
Hemsida

Banan:
Längd: 1000 m
Bredd 2140: 21,4 m
Bredd 1640: 20,8 m
Upploppets längd: 175 m

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.