Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Holm fick stipendium på hemmabanan

Hagmyrentränaren Caroline Holm har inga hästar till start på hemmabanan idag när det arrangeras V75.
Hon fick ändå besöka vinnarcirkeln för att ta emot ett stipendium.
– Det är förstås jättekul att bli uppmärksammad, säger Holm.

Publicerad:

Det är Hagmyrens Damklubb som har startat en fond och därifrån ska det delas ut stipendium varje år. Hagmyrens Damklubbs stipendium ska delas ut till en kvinna som ska uppmärksammas för sina goda gärningar inom travet. Under dagens V75-tävlingar uppmärksammades Hagmyrentränaren Caroline Holm.

– Jag tycker att det är att det är just tjejer som blir uppmärksammade. Det är många tjejer som har börjat slå igenom inom travet nu och det är förstås viktigt, säger Caroline Holm.

Hon är själv känd för att hjälpa hästar med problem tillbaka till tävlingsbanan.

– Det är roligt att så många tränare lämnar hästar till mig när hästarna har någon form av problem. Det är alltid lika roligt att följa deras väg tillbaka sedan. Just nu har jag lite färre konvalescenter nu än tidigare och fler starthästar. Jag har ganska många unghästar i stallet också så det ser bra ut, berättar Caroline Holm.

Hagmyrens Damklubbs stipendium är på 3000 kronor.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.