Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Hon är bra nog att vinna"

Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN
Rommetravet är kvällens skådeplats för V64. Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN

Eskilstunaamatören Håkan Karlsson åker direkt från Sundbyholms lunchtrav till Romme och kvällens V64-tävlingar. Vi kollade läget med hans två hästar under eftermiddagen.

Publicerad:

Först ut i Karlssons duo är Valle Jerven i V64-1 som gjort två starter i sin nya regi. 
- Vi har testat honom i monté vilket tyvärr inte varit någon succé. Han har inte tagit ut sig alls och kommit in med vilopuls efter loppen. Jag är nöjd med hästen i övrigt och från det här utgångsläget får vi utnyttja hans startsnabbhet och skaffa hos en bra position för ett smyglopp. Ikväll sätter jag på helstängt huvudlag som han hade vid segern. 

 

Den på förhand hetaste segerchansen är Quila Tilly som startar i V64-2. Hästen gör debut i ny regi i och med kvällens start. 
- Quila Tilly är en trevlig häst som vi haft i tre veckor ungefär. Hon har skött jobben på fint sätt och känns verkligen fin. Framförallt är hon väldigt lågpulsad och det tar jag som ett tecken att formen är bra. Det är inte i startmomentet hon gjort bort sig tidigare, så jag tror att hon löser spår fyra och går hon felfritt tror jag absolut att hon är bra nog att vinna loppet. Hon kommer gå med skor och helstängt huvudlag som tidigare, säger Håkan Karlsson. 
 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.