Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Hon är min bästa chans"

Foto: HANOLD/ALN
Blir det fyra segrar till Linderoth på V64? Foto: HANOLD/ALN

Per Linderoth har flera intressanta hästar till start i Umeå ikväll. Såhär säger han om dem.

Publicerad:

Tournament (V64-1) var det ett fall framåt för senast och han kan kliva iväg bra från start. Segerchansen är svårbedömd, men ett platsbud kan han vara i alla fall. Värt att nämna är att hästen verkar vara uppåt hur som helst. Distansen hanterar han, utan att det kanske är något plus. Han går med halvstängt huvudlag precis som senast. 

 

Kaviar Viking (V64-2) gjorde vad hon förväntades göra senast och jag hoppas hon är ännu lite bättre nu. Det är alltid svårt att säga hur de utvecklas, men hon känns som den tidiga sorten. Även om det är tufft att göra henne till storfavorit hoppas jag att hon är med och gör upp om segern. 

 

Alvena Valva (V64-4) har bra form, men vinner inte så ofta. Kan bli svårt om Pihlströms häst får bestämma i spets, men strular det för henne kan det gå vägen. Hon har tävlat med helstängt huvudlag i de två senaste starterna och jänkarvagn, men nu när det är voltstart blir det vanlig vagn och halvstängt. Barfota runt om är tanken och jag ser henne som den bästa segerchansen av mina hästar. 

 

Boys Going In (V64-6) gjorde det bästa loppet hittills för oss i Örebro. Han är väldigt ojämn och lite svår att räkna på. Hästen kan kliva bra och jag är intresserad av att köra i ledningen om jag kommer dit. Förutsättningarna ser bra ut tycker jag, avslutar Per Linderoth.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.