Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Hon ska ju bara vinna"

Foto: Lennart Kihlman/ALN
Quantanamera och Berglöf. Foto: Lennart Kihlman/ALN

Erik Berglöf selar ut den stora favoriten i första V4-avdelningen, Quantanamera. Hedersstoet mötte bland andra Treasure Kronos och I Love Paris i senaste starten. 

Publicerad:

– Hon gör alltid bra lopp, så även senast. Hon möter helt annat motstånd än vad hon är vad vid och hon ska ju bara vinna det här loppet tycker jag. Allt har verkat bra efter senaste loppet och hon trivs utmärkt med täta starter och lång distans. Hästen är stenhård och har vunnit tidigare i Åmål. Inga ändringar är planerade på henne. 


Gateruds Kashmir startar i V4-2. Han har suttit fast i de två senaste starterna. 

– Jag har kört snällt två starter efter kastration och han kändes jättefin senast. Idag kommer jag i alla fall inte sätta mig i fjärde invändigt, men vi måste förstås ha en del tur från bakspår i Åmål. Det känns ändå som att hästen är på pång och tar man fem-sex streck kan man absolut plocka med honom på lappen, säger Erik Berglöf. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.