Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Hoppas att vi hinner"

Foto: Kanal 75
Foto: Kanal 75

Åke Lindblom sitter i en bilkö som knappt rör på sig när vi når honom på väg till Solvalla.

Publicerad:

– Vi blev omdirigerade utanför Västerås och hamnade på en liten väg där det knappt rör på sig just nu. Jag hoppas att vi hinner fram till Solvalla, men det ser tight ut just nu, säger Åke Lindblom. 

 Om vi utgår från att ni hinner fram. Hur ser du på kvällens starthästar? 

A.Hannibal (V64-1) har ingen form och vi får jaga pengar den här gången. 

Butterfy Ima (V64-2) var jäkligt bra på Axevalla. Hon hade vilat lite inför den starten och hade mest gått långsamt. Det är en jättefin häst som får göra några starter nu och sedan hoppas jag på lite större lopp under året för hennes del. Det kanske blir svårt att komma förbi Kims häst, men jag får prova en bit ändå. Hon kan dyka upp på en plats och kan vinna med rätt resa. 

Re Doc (V64-4) var sämre på Axevalla på grund av att hon hade trampat av sig en sko tätt inpå loppet. Hon blev nyskodd då och blev lite rullig på grund av det. Hon hade känts bra inför den starten och allt är bra även efteråt. Hästen är nog hygglig ut och får vi rätt resa är det skrällvarning på henne. Det blir nog urryckare för första gången ikväll, avlslutar Örebrotränaren. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.