Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Hoppas på gubben i lådan"

Foto: HANOLD/ALN
Foto: HANOLD/ALN

Victor Ruda är andrahandsfavorit bakom Gambino Degato i V86-6. Vi fick en pratstund med Håkan Skoglund som lämnar ifrån sig både tömmarna och intressant information inför kvällen...

Publicerad:

Inte sedan november 2012 har någon annan än Håkan Skoglund suttit bakom Victor Ruda i lopp. Ikväll får Örjan Kihlström chansen bakom sjuåringen som är en av de mest betrodda i V86-6. 
- Han känns fin för dagen tycker jag och det finns inget att gnälla på. Från det här utgångsläget är vi förstås utlämnade och beroende av tempo i loppet, men skulle vi få det hoppas jag på "gubben i lådan". Senast fick vi attackera för tidigt och med tanke på det gjorde han ett bra lopp på knepig bana den kvällen. Ikväll blir hänger vi på jänkarvagnen igen efter två lopp utan den och det har han svarat bra på tidigare. I övrigt blir det optimalt med barfota bak och helstängt huvudlag, hälsar Håkan Skoglund. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.