Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Hoppas vara med där framme"

Foto: JEANNIE KARLSSON/TRAVRONDEN
Foto: JEANNIE KARLSSON/TRAVRONDEN

Solvallas Daniel Redén åker till Lindesberg med en busslast hästar. Tre av dessa startar inom V64.

Publicerad:

Be Spontaneous (V65-5) riskerar att fastna invändigt.
– Han var lite halvkonstig senast och jag vet inte vad han gjorde i den starten faktiskt. Jag vill se ett bättre prestation idag men det är svort att sia om chanserna. Det är en häst som inte vinner ihjäl sig men han brukar kunna vara med där framme. Måste gå med skor idag och då blir han lite sämre, säger Daniel Redén.

Floyd P. Boko (V65-6) körs av Ulf Eriksson.
– Gjorde ett jäkligt bra lopp senast och hade varit borta ett tag inför det. Det gick väldigt fort på en inte allt för lättsprungen bana. Han borde vara vassare i den här starten. Det blir skor runt om.

Pulteney Hanover (V65-6) går med vanlig balans.
– Gick bra i skymundan senast. Han blev lite störd av vingen från start men gick ett bra lopp efter det och är inte en så tokig häst. Jag hoppas att han kan vara med bra där framme och han kommer att gå barfota fram och med skor bak. Det är intressanta hästar alla tre men är kanske inte några jätteheta vinstchanser.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.