Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Hultman slutar i TV

Foto: MARIA HOLMÉN/TR BILD
Stefan Hultman slutar i TV-rutan, men fortsätter att jobba i ATG Live. Foto: MARIA HOLMÉN/TR BILD

Det är färdigjobbat i TV-rutan för Stefan Hultman, även om han inte stänger några dörrar. Stefan vill ha roligt på jobbet - och det får han i ATG Live.

Publicerad:

Efter en knapp månad väljer Stefan Hultman att kliva av som expert/bisittare i TV4. Det här avslöjade Trav365 tidigare i dag. Nu berättar Stefan för Travronden om varför han tagit detta beslut.
– Jag har fortfarande ett kontrakt med Kanal 75 och inledningsvis handlade det mest om ATG Live. Sedan fick jag förfrågan om att även medverka i TV-sändningarna, vilket kändes smickrande. Samtidigt anade jag att det skulle vara något helt annat än att sitta i ATG Live-studion. I efterhand såg tog jag mig nu också ”vatten över huvudet”.

Stefan utvecklar:
– Det är en annan publik i ATG Live än då det gäller TV-sändningen. Om jag säger att en häst ser rullig ut och drar vänster bak måste jag i TV-rutan förklara detta ännu mera för att vanligt folk ska förstå. I ATG Live kan jag däremot dra på mig en kavaj och sedan sitta med Lennart Forsgren och andra och dra en massa historier, utan att hela tiden tänka på att jag måste förklara allting i detalj. Jag är också sedan många år tillbaka inkörd på ett visst snack och det är svårt att ändra på detta.

Stefan var uppsatt på arbetsschema i TV fram till årsskiftet och hade av den anledningen inte så många jobb inplanerade i ATG Live. Nu när han avsagt sig TV-arbetet blir det lite bökigt.
– Man ska titta över schemat lite mera och försöka hitta några dagar där jag ändå kan få vara med. Jag har kört ett hårt race i mitt travliv och vill kunna ha det behagligt och roligt på jobbet. Så är det i ATG Live-studion, vi har helt enkelt förbannat kul.

Jobbar du något under den kommande Kriteriehelgen?
– Jag ska eventuellt vara med i ATG Live på söndag, vilket i sådana fall blir roligt. Men jag har inte fått något svar ännu.

Vilken vinner årets Kriterium?
– Jag har störst känsla för Timo Nurmos Villiam.

Stefan Hultman har inte stängt några dörrar när det gäller eventuellt TV-jobb i framtiden.
– Nej, om det skulle bli ett annat format kan jag ta mig en ny funderare. Men just nu är det ATG Live som gäller.

 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.