Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Hundraprocentig duo

Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN
Marc Elias tog en snygg dubbelseger. Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN

Öystein Tjomsland och Conrad Lugauer var hundraprocentiga under måndagen.

Publicerad:

Öystein Tjomsland hade två kallblod till start och båda – Jervjegeren och Tangen Loke – var först i mål med brodern Vidar i sulkyn. Det här var Öysteins elfte tränarseger i 40:e starten i år.
Under måndagkvällens tävlingar i Halmstad blev Jerry Riordans Twister Bi dagssnabbast på 1.12,5a/1.640 meter när han från dödens tog över och drog undan med tre längder. Christoffer Eriksson hade en fin kväll med tre segrar totalt; Tomas Malmqvists Causette d'Atout och Carl-Otto Göranssons Capone hette de andra två segervapnen.
Med störst marginal – åtta längder – vann Marc Elias och pappa Conrad Lugauers Tuffetto Jet. Segertiden 1.13,6a/1.640 meter var inte pjåkig med tanke på att den italienskfödde fyraåringen bara hade drygt 30.000 kronor på kontot. Elias och Lugauer hade tidigare även satt dit femårige Esteban Boko.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.