Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Ikväll ska jag ladda"

Foto: ALN
Foto: ALN

Hemmatränaren Torbjörn Östergren är laddad inför kvällens tävlingar när vi når honom på eftermiddagen.

Publicerad:

Två V64-hästar selar Torbjörn Östergren ut ikväll på hemmaplan i Visby. På förhand ser Il Nostro (V64-3) hetast ut och tränaren själv låter segersugen. 
- Il Nostro blev påkörd i slutsvängen senast när slutstöten skulle sättas in. Det var en bra placering som rök vilket var tråkigt. Ikväll ska jag ladda från start och jag vill köra henne i ledningen. Jag har ganska stora förväntingar på henne framöver och jag tror därför på bra segerchans, hon är inte sämre än favoriten till exempel. Det blir inga ändringar ändringar till kvällens start utan vi kör med helstängt huvudlag och min jänkarvagnsmodell. 

 

Finns det någon möjliget att Temperament (V64-1) kan utmana storfavoriten Francais du Gull? 
- Nja, normalt blir det förstås tufft. Jag laddar iväg honom så får vi se vad som händer, det bästa hade kanske varit rygg på honom. Vi maxar balans och utrustning ikväll, han är tolv år så det är inget att spara på, avslutar Torbjörn Östergren. 

ANNONS

Ämnen i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.